Jouluiset piparkakku-suklaapraliinit

Jouluiset piparkakku-suklaapraliinit
 
Raaka-aineet
  • 2 dl kuohukermaa
  • 50 g fariinisokeria
  • 50 g siirappia
  • 6 g mausteseosta, jossa kanelia, kardemummaa, neilikkaa, vaniljaa, inkivääriä ja pomeranssia
  • 260 g maitosuklaa
  • 50 g voita
Valmistusohjeet
  1. Kiehauta kerma, fariinisokeri, siirappi ja mausteet. Kaada kuuma neste suklaan joukkoon. Sekoita hyvin ja lisää huoneenlämpöinen voi.
  2. Jäähdytä massa jääkaapissa. Muotoile jäähtyneestä massasta käsin noin gramman painoisia palleroita.
  3. Dippaa pallerot temperoidussa maitosuklaassa (tai kaakaojauheessa).
  4. Dipatut pallerot voit myös pyöritellä piparin murusissa.