Kateenkorvaa ja ohraa

Kateenkorvaa ja ohraa
 
Raaka-aineet
  • 2 vasikan kateenkorvaa
  • 1 ps luomuohraa (Malmgård)
  • 1 shalottisipuli
  • 1 l kanalientä
  • 1 valkosipuli
  • 1 nippu kevätporkkanaa
  • 1 nippu retiisiä
  • 1 rasia herkkusieniä
  • pikkusalaatteja
  • suolaa, sitruunaa, timjamia, mustapippuria, voita ja suolaa
Valmistusohjeet
  1. Huuhtele luomuohra kylmällä vedellä ja anna olla vedessä noin tunti.
  2. Kuori sipulit ja pilko pieniksi. Laita kattilaan voi ja pilkotut sipulit. Kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää ohrat ja kanaliemi koko ajan sekoittaen.
  3. Poista sydänkateenkorvasta kalvot ja leikkaa syiden mukaisesti. Laita paistinpannuun voi ja paista valkosipulin ja timjamin kanssa rapeaksi.
  4. Puhdista kevätporkkanat ja hauduta kypsyydeltään al denteksi.
  5. Huuhtele retiisi kylmän veden alla ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Mausta öljyllä, suolalla ja sitruunamehulla.
  6. Tarjoile annos.