Paistettuja sieniä, zucchinia ja rucolaa

Paistettuja sieniä, zucchinia ja rucolaa
 
Raaka-aineet
  • 2 zucchinia eli kesäkurpitsaa
  • 1 l kanttarelleja ja mustatorvisieniä
  • 1 ruukku rucolaa
  • 10 g pähkinöitä
  • Kermajuustoa, kylmäpuristettua rypsiöljyä, voita, pähkinävinaigrettea, suolaa ja sokeria
Valmistusohjeet
  1. Revi ja puhdista sienet. Paista pannulla. Lisää tilkka öljyä. Mausta sienet
  2. suolalla ja lisää lopuksi voi.
  3. Leikkaa zucchinista noin yhden sentin paksuisia siivuja ja paista pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja sokerilla.
  4. Pese ja kuivaa salaatti. Raasta kermajuusto.
  5. Kokoa annos siten, että laitat kesäkurpitsan palaset lautaselle, sienet päälle ja lopuksi juustoraaste sekä salaatti.
  6. Mausta öljyllä, pähkinöillä ja pähkinävinaigrettella.