Paistettuja sieniä, zucchinia ja rucolaa
Raaka-aineet
- 2 zucchinia eli kesäkurpitsaa
- 1 l kanttarelleja ja mustatorvisieniä
- 1 ruukku rucolaa
- 10 g pähkinöitä
- Kermajuustoa, kylmäpuristettua rypsiöljyä, voita, pähkinävinaigrettea, suolaa ja sokeria
Valmistusohjeet
- Revi ja puhdista sienet. Paista pannulla. Lisää tilkka öljyä. Mausta sienet
- suolalla ja lisää lopuksi voi.
- Leikkaa zucchinista noin yhden sentin paksuisia siivuja ja paista pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja sokerilla.
- Pese ja kuivaa salaatti. Raasta kermajuusto.
- Kokoa annos siten, että laitat kesäkurpitsan palaset lautaselle, sienet päälle ja lopuksi juustoraaste sekä salaatti.
- Mausta öljyllä, pähkinöillä ja pähkinävinaigrettella.