Raaka-aineet
Rapumajoneesi
- 150 g katkaravun lihaa hienonnettuna
- 6 scampin pyrstöä valkosipuliöljyssä paistettuna
- 1 tl Dijon-sinappia
- 3 keltuaista
- 40 g viinietikkaa
- 4 dl rypsiöljyä
- 1 dl oliiviöljyä
- 4 g suolaa
- 50 g ranskankermaa
Chilitahna
- 20 punaista chiliä paahdettuna ja kuorittuna, siemenkalvo poistettuna
- oliiviöljyä
Avocadokreemi
- 2 avocadoa
- puolikkaan sitruunan mehu
- 1rkl sokeria
- 1 valkosipulin kynsi
- suolaa
Lisukkeeksi
- 100 g katkarapuja suolaliemessä
- 1 kurkku palloina
- 1 Cantaloupe-meloni palloina
- 1 Romaine-salaatti
- tilliä
- kirveliä
Valmistusohjeet
Rapumajoneesi
- Hienonna scampit pyreeksi tehosekoittimessa. Lisää keltuaiset ja sinappi. Lisää öljyä ja etikkaa vuorotellen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää suola, katkaravut ja ranskankerma.
Chilitahna
- Soseuta chilit tehosekoittimessa ja lisää öljyä sen verran että saat tasaisen pyreen.
Avocadokreemi
- Kuori avocadot ja poista avocadoista kivet. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Tarkista maku.